Spanje is één van de populairste vakantiebestemmingen in Zuid-Europa. Spanje heeft dan ook vele troeven: het schitterende weer, de mooie stranden, het lekkere eten, ...

Bezoek de pittoreske dorpjes, duik in het bruisende nachtleven of geniet van een heerlijke strandvakantie.

Een last minute naar Spanje is dan ook de ideale vakantiebestemming voor wie wil genieten van een verdiende zonvakantie.

Wedstijdreglement

Vorige winnaars


Juli 2012- Juni 2013: Jooken Sonja uit Tessenderlo


Juli 2013 - Augustus 2014: Guido Vanhemelryck uit Leefdaal


September 2014 - December 2015: Mandy Agneessens uit Sint-Pieters-Leeuw


Wedstrijdreglement


1) De wedstrijd wordt georganiseerd door B. Vanderhaeghen (Ondernemingsnummer: BE0842.343.050) met vestiging in Gent.


2) De wedstrijd start op 1 januari 2016 en loopt tot en met 31 december 2016. Wie deelgenomen heeft aan (één van) onze vorige wedstrijd(en) en nog steeds ingeschreven is op onze nieuwsbrief neemt automatisch deel aan deze nieuwe wedstrijd.


3) Deelname aan de wedstrijd is gratis, zonder enige verplichting tot aankoop.


4) De wedstrijd staat open voor iedereen vanaf 18 jaar en woonachtig in België.


5) De winnaar wint een citytrip naar Parijs, omvattende één overnachting in Parijs voor twee personen inclusief ontbijt. Bij overmacht kan de prijs vervangen worden door een prijs die minimaal dezelfde waarde heeft.


6) De wedstrijd loopt op verschillende sites. Er zal één prijs worden weggegeven over alle sites samen.


7) Iedereen kan slechts één keer deelnemen per site. Hij/zij kan dus wel deelnemen op de verschillende sites.


8) De deelnemer ontvangt enkel de nieuwsbrief van de site(s) waarop hij/zij is ingeschreven/heeft deelgenomen aan de wedstrijd.


9) De gegevens (e-mailadres) die wij verzamelen vallen onder toepassing van artikel 4 paragraaf 1 van de wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.  De deelnemer heeft steeds het recht deze gegevens aan te passen of te laten verwijderen uit ons bestand.


10) De verzamelde gegevens worden NIET doorgegeven aan derden.


11) De winnaar zal binnen de maand na afloop per e-mail gecontacteerd worden en heeft 15 dagen de tijd om zijn/haar prijs te claimen (e-mail beantwoorden).  Hierna maakt hij/zij geen aanspraak meer op de prijs.


12) De prijs is niet omzetbaar in geld, ook niet gedeeltelijk, en is niet overdraagbaar aan derden.


13) De winnaar gaat akkoord dat zijn/haar naam wordt gepubliceerd op de site en/of mailing en kan gebruikt worden voor publicitaire doeleinden.


14) Over het verloop van de wedstrijd en de aanduiding van de winnaar wordt noch schriftelijk, noch per telefoon overlegd. Druk- of andere fouten kunnen niet ingeroepen worden als grond voor welke verplichting van de organisator ook.


15) De organisator behoudt zich het recht voor de wedstrijd of een deel ervan te wijzigen, uit te stellen, in te korten of in te trekken, indien de omstandigheden dit vereisen. Hij kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.


16) Bij eventuele betwistingen zijn alleen de rechtbanken te Gent bevoegd.

© 2011 Last minutes Spanje - Alle rechten voorbehouden